За нас Продукти Обекти Контакти
Доставка и качествен монтаж

на подови настилки от PVC и

каучук, мокети, мокетени плочи

Altro, Fatra, Upofloor, Flotex,

Artigo, Domo, Grabo, NMC
 
 
 
  Начало » Продукти » PVC настилки и стенни покрития » Каучукови настилки
   
 
Каучукът е странен, осезаем материал с множество възможности за дизайн, както и немалко практически ползи. Силен, стилен и гъвкав - определено създава уникално усещане под краката Ви. Ако търсите подова настилка, която да издържа силен трафик, която да не се прогаря от цигара и която да изглежда добре в нощен клуб - каучукът е материалът за Вас.

Фирмата работи с каучукови настилки на най-добрите световни производители. Екипът ни има значителен опит в монтажа на материали на Artigo и Mondo.

Настилките са създадени изцяло от естествени материали и се отличават с отлично покриване на всякакви изисквания като хигиенни изисквания, износоустойчивост, бърз и лесен монтаж, не излъчват вредни емисии. Цветовите им разновидности дават възможност за най-различни дизайнерски и декоративни решения. Подходящи са за всякакъв вид помещения, като се забелязва тенденция постепенно за изместват PVC настилките поради по-добрите си екологични качества.

Сред предлаганите настилки има колекции с проводими свойства за използване в лаборатории, операционни и помещения за работа с електроника.
   
   
 
 
 
    ЗА НАС : ПРОДУКТИ : ОБЕКТИ : КОНТАКТИ  
  © Copyright 2024, Изитек ООД design & support: PC Services