За нас Продукти Обекти Контакти
Доставка и качествен монтаж

на подови настилки от PVC и

каучук, мокети, мокетени плочи

Altro, Fatra, Upofloor, Flotex,

Artigo, Domo, Grabo, NMC
 
 
 
 
Богатият избор на продукти с различни качества и свойства дават възможност за много разнообразни дизайнерски решения, свързани с интериора и функционалността на съответните помещения. Нашите настилки покриват цялата гама за комплексни подови решения като се започне от PVC и каучукови настилки за помещения с различни изисквания на натоварване, здравина и хигиена (леснопочистващи се, антибактериални, антистатични, проводими, износоустойчиви, против хлъзгане и много други).

Подходящи са за полагане в магазини, офиси, училища, коридори, стълби, хотели, кухненски помещения, ресторанти, спа центрове, болници, операционни, поликлиники, санаториуми, фитнеси, и спортни зали, лаборатории, всякакви производствени и складови помещения.

Мокетите и мокетените плочи придават изтънчен лукс в съответните помещения и са много подходящи за хотели, офиси и конферентни зали, където освен функционалност се изисква красив външен вид, уют и комфорт.

Декоративните профили (корнизи) от стиропор, полиуретен и пластмаса, по подобие на гипсовите орнаменти в миналото, дават възможност на дизайнери и архитекти да декорират съответните помещения в неповторим стил и артистичност.

Саморазливните и самонивелиращи се подови шпакловки, които предлагаме, се характеризират с изключителни здравина и качество на полагане и са неделима част от подготовката на пода преди полагането на каквато и да е подова настилка.

Свържете се с нас и ние ще Ви дадем съвет за най-подходящото решение за конкретния случай.
   
 
 
 
    ЗА НАС : ПРОДУКТИ : ОБЕКТИ : КОНТАКТИ  
  © Copyright 2024, Изитек ООД design & support: PC Services